Kleding (Printer en Projob)

Bij TM heeft u keuze uit diverse soorten kleding. Sinds de zomer van 2018 leveren wij Printer Active Wear en ProJob WorkWear.

ProJob WorkWear

Werkkleding van top kwaliteit. ProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.

Offerte aanvragen
Download brochure

Printer Active Wear

Printer Active Wear – Essentials is een kledinglijn bestaande uit 21 modellen en 7 kleuren. Van klein (XS) tot groot (5XL) zit er altijd een maat en model voor u bij. Voeg een persoonlijke toets toe aan uw kleding en maak de look af met zippullers, knopen of stoppers in eigen (bijpassende) kleuren. Nagenoeg ieder model is leverbaar in heren en dames model, voor de heren is de kleding beschikbaar tot 5XL. De Printer Active Wear is kleurecht en wasbaar tot 60 graden.

Offerte aanvragen
Download brochure

Display

Kleding

Karton

Sousafoon hoezen

Expolinc Beurs Frame

Forex

Pespex

Dozen